OVER ONS

Het begrip bistro zal velen bekend in de oren klinken. We denken dan toch al gauw aan een gezellige eetgelegenheid eventueel met een bijbehorend terras waar je op zomerse dagen ook fijn buiten kunt genieten van onder anderen een lekker 3 gangen menu met een drankje. Bij de Herberg van Zelhem moet je bij binnenkomst gelijk de sfeer en de bekende Achterhoekse ‘Gemuudelijkheid’ ademen en proeven. Wij willen onze gasten een echt gezellig avondje uit bieden voor een vriendelijke prijs
Bij het culinaire aanbod van bistro de Herberg serveren we voortreffelijke huiswijnen. U krijgt bij ons een goed gevuld glas oftewel een lekkere, niet al te krappe bel. Tevens kunnen wij u ook 1 van onze 6 speciaal biertjes van de tap aanbieden zoals onder anderen een blond en een donker abdij biertje, een tripel bok en een weizen franziskaner biertje om er zo maar een paar te noemen. Ook hebben we een heerlijk bourgondisch Hertog Jan biertje op de tap.
Bistro de Herberg heeft ruimte voor circa 30 personen.
‘Bel ons veur de zekerheid efkes van te veuren, 0314 - 820201, ai een vörksken wilt kommen prikken dan ‘Hol ik een Pleksken Veur Oe Vrie’.
de Herberg van Zelhem
de Herberg van Zelhem
0314-820201
Copyright © de Herberg van Zelhem
"de Herberg van Zelhem"
Geopend vanaf
16.00 uur
gesloten
gesloten
16.00 uur
16.00 uur
16.00 uur
16.00 uur
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag