Voorgerechten

Hoofdgerechten Vlees
Nagerechten
Soep van de dag
Geserveerd met brood en boter

Vers afgebakken brood met kruidenboter

In bierbeslag gefrituurde champignons
Geserveerd met heerlijke knoflooksaus

Salade van diverse soorten sla met als keuze:
-Gebakken kipfiletblokjes
-Warme brie, walnoten en honing
-Gerookte zalm
Keuze uit 3 soorten dressings: Honingmosterd, balsamico of yoghurtdressing

Carpaccio van runderhaas
Met geroosterde pijnboompitjes, rucola en balsamico, pesto dressing en parmezaanse kaas
5,50


5,50

8,50


8,50





€ 9,50

Malse ossenhaaspuntjes

Zachte varkenshaaspuntjes

Varkensschnitzel

Sat
é van kipdij
Normaal
14,50

14,50

14,50

14,50
Vanille ijs met sIagroom
Met naar keuze warme kersen of warme chocoladesaus

3 verschillende soorten ijs
Geserveerd met slagroom en verse vruchten

Dessert De Herberg
Verschillende heerlijkheden door De Herbergier geselecteerd

Leut met neut
Koffie of thee met een likeur naar keuze
6,50



7,50




9,50




6,50
Groot
21,50

21,50

21,50

21,50
Hoofdgerechten Vis

Vangst van de week

Gamba's gebakken in peterselie-knoflookboter

Op de huid gebakken zalmmoot
Met een voIle witte wijnsaus
14,50

16,50


18,50
Vegetarische gerechten

Vegetarische Omelet
Met een vulling van gebakken groenten en aardappelen

Vegetarische Quiche
Van spinazie met geitenkaas of broccoli gegarneerd met brie
14,50



16,50
Groot
21,50

21,50

21,50

21,50

Malse ossenhaaspuntjes

Zachte varkenshaaspuntjes

Varkensschnitzel

Sat
é van kipdij
Hoofdgerechten Vlees
Normaal
14,50

14,50

14,50

14,50
Voorgerechten
Soep van de dag
Geserveerd met brood en boter

Vers afgebakken brood met kruidenboter

In bierbeslag gefrituurde champignons
Geserveerd met heerlijke knoflooksaus

Salade van diverse soorten sla met als keuze:
-Gebakken kipfiletblokjes
-Warme brie, walnoten en honing
-Gerookte zalm
Keuze uit 3 soorten dressings: Honingmosterd, balsamico of yoghurtdressing

Carpaccio van runderhaas
Met geroosterde pijnboompitjes, rucola en balsamico, pesto dressing en parmezaanse kaas
5,50


5,50

8,50


8,50






€ 9,50
Hoofdgerechten Vis

Vangst van de week

Gamba's gebakken in peterselie-knoflookboter

Op de huid gebakken zalmmoot
Met een voIle witte wijnsaus
14,50

16,50

18,50
Vegetarische gerechten
14,50


16,50
Nagerechten
6,50


7,50


9,50


6,50
Vanille ijs met sIagroom
Met naar keuze warme kersen of warme chocoladesaus

3 verschillende soorten ijs
Geserveerd met slagroom en verse vruchten

Dessert De Herberg
Verschillende heerlijkheden door De Herbergier geselecteerd

Leut met neut
Koffie of thee met een likeur naar keuze

Vegetarische Omelet
Met een vulling van gebakken groenten en aardappelen

Vegetarische Quiche
Van spinazie met geitenkaas of broccoli gegarneerd met brie


Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappels met spek en ui, frietjes, rauwkost en warme groenten. (m.u.v. de vegetarische gerechten)




Keuze ult champignonroomsaus, zigeuner-paprikasaus, zachte peperroomsaus, pindasaus met pindastukjes of boerengarnituur (gebakken champignons en ui)


Eten en Drinken
Reserveren:
de Herberg van Zelhem
de Herberg van Zelhem
0314-820201
Copyright © de Herberg van Zelhem
Openingstijden
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
"de Herberg van Zelhem"
Geopend vanaf
14.00
14.00
12.00
12.00
12.00